Göteborg, Frölunda Torg

Frölunda Torg, övre plan, bredvid blodcentralen och Försäkringskassan, 421 42 Västra Frölunda

Öppettider:

Månd-Fred 12-19 På Måndagar är det Lunch stängt 15:00 – 16:00
Lördag 12-16
Söndagar och Helgdagar: Stängt

Kontakt:

0707-435828
frolundatorg@fritidsbanken.se

Kontaktperson:
Åsa von Essen

Varmt välkommen till Fritidsbanken Frölunda Torg!

Här kan alla låna sport- och fritidssaker, helt gratis, i 14 dagar! Du kan även lämna sport- och fritidsprylar som du inte längre använder direkt till oss under våra öppettider. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Besök gärna vår Facebook-sida, där hittar du mer nyheter och info om Fritidsbanken Frölunda torg! Där skriver vi också om det är tillfälliga avvikelser i öppettiderna på grund av sjukdom eller liknande.

 

Huvudman är Fokus Förening, orgnr: 802493-3403

Postad 170523 av Åsa Von Essen

Frölunda Torg, Nyheter   Hur är det egentligen att jobba på Fritidsbanken? I en blogg berättar Sarah om sin vecka på den lokala Fritidsbanken Frölunda Torg som prao-elev. Hej! Mitt namn är Sarah och jag går i årskurs 9 på Fenestra Centrum. Förra veckan (v.20) praoade jag på Fritidsbanken Frölunda Torg, något som har varit både kul och […]

Postad 170506 av Åsa Von Essen

Frölunda Torg Nu är det två veckor sedan den lokala Fritidsbanken på Frölunda Torg öppnades. Kom gärna och besök oss, vi har öppet varje vardag mellan klockan 12-18 och lördagar mellan klockan 12-16. Följ oss på Facebook för mer information, direkt kontakt och veckouppdatering. Nu ser vi fram emot en fortsatt spännande tid med massor av utlåning, glädje och nya utmaningar! […]

Postad 170419 av Henric Byström

Frölunda Torg, Göteborg, Nyheter Lördag 22 april är det invigning av Fritidsbanken Frölunda Torg. Och det är inte vilken Fritidsbank som helst vi pratar om, det här är första gången vi har lokaler i ett köpcentrum. Upptagningsområdet är dessutom störst hittills, så förväntningarna är höga.

Postad 170309 av Henric Byström

Frölunda Torg, Göteborg, Nyheter Under våren öppnar Fritidsbanken Frölunda Torg i Göteborg och den blir något alldeles extra. För första gången hittar man Fritidsbanken i ett köpcentrum och därtill öppet veckans samtliga dagar. Som vanligt är första steget att samla in utrustning, och det sker under ett insamlingsevent i Centralhallen på Frölunda Torg 10-12 mars.