Landskrona

Varggatan 17, 261 44 Landskrona

Öppettider:

Öppettider: måndagar, onsdagar & fredagar kl.10:00-13:00 & 14:00-18:00.

Kontakt:

0418-470048
fritidsbanken@landskrona.se

Kontaktperson:
Marcus hansson

Varmt välkomna till Fritidsbanken Landskrona!

 

Vad är Fritidsbanken?

Fritidsbanken fungerar som ett vanligt bibliotek där du registrerar dig och lånar med hjälp av din mobiltelefon (eller e-mailadress). Du kan låna allt från fotbollsskor, ridhjälm och kickbikes till skidor, inlines och skridskor. Du kan även låna sovsäckar, tält och annan utrustning för friluftsliv. Att låna är helt gratis! Hos Fritidsbanken kan du även få information om Landskronas föreningsliv och hitta aktiviteter som passar dig.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och deras beräkningsmodell om max antal besökare i våra lokaler.

Insamling av artiklar/material

Har du utrustning (friluft-, idrott- och/eller fritidsmaterial) hemma som inte längre används så tar Fritidsbanken Landskrona tacksamt emot det och möjliggör för massvis av andra medborgare att prova på nya utmaningar och aktiviteter. Det kan vara allt från fotbollsskor, skridskor, inomhusskor, klubbor, skidor, hjälmar, gångstavar, racketar, stormkök, liggunderlag, tält, sovsäckar med mera. Utrustningen återanvänds till dess att hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö! 

Du kan lämna ditt material till oss i butiken på Puls Arena (se öppettider nedan) eller på Återvinningscentralen (LSR).

Fritidsbanken Landskrona håller till på Puls Arena, Varggatan 17. Du kommer in via stora entrén på Puls Arena och tar dig bort mot boule-lokalerna så hittar du butiken med fönster ut mot Björngatan.

Öppettider i butiken på Puls Arena

Butiken ligger i Puls Arena med besöksadress Varggatan 17 i Landskrona. För att besöka Fritidsbanken Landskrona går du in via stora entrén till Puls Arena och går mot inomhusboulebanorna, butiken ligger i den del av Puls Arena med fönster ut mot Björngatan. 

Öppettider: måndagar, onsdagar & fredagar kl.10:00-13:00 & 14:00-18:00. 

Representerar du en förening?

Som förening kan ni använda Fritidsbanken som kanal för att nå ut och hitta nya medlemmar. Det kanske finns medlemmar eller prova-på grupper i er förening som av olika anledningar inte har utrustningen som krävs för att utöva er specifika aktivitet eller idrott, kontakta gärna oss och stäm av om vi har material som kan lösa ert eller era medlemmars behov. Dessutom får ni väldigt gärna tipsa oss om vad ni har på gång för att se om vi kan bidra ytterligare till era kommande satsningar. 

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Kontakta oss

Har du frågor om Fritidsbanken Landskrona?

Kontakta oss via mail eller telefon på:

E-post:fritidsbanken@landskrona.se
Telefon: 0418-470048 (OBS! telefontiderna är samma som öppettiderna för butiken)

 

Huvudman för Fritidsbanken Landskrona är Landskrona stad, orgnr: 212000-1140, tel växel: 0418-47 00 00

Postad 191220 av Marcus Hansson

Landskrona Nu finns ett insamlingskärl till Landskronas kommande Fritidsbank på Puls arena, i entrén. Under hela jullovet kan du lämna in dina sport- och fritidsprylar du inte längre använder. Puls arena har öppet varje dag förutom julstängt 24-25 december samt 1 januari. Se fullständiga öppettider >> Välkommen med ditt bidrag. Har du frågor är du varmt […]

Postad 191119 av Marcus Hansson

Landskrona Fritidsbanken Landskrona behöver prylarna du inte längre använder. Kom och lämna den 7 december kl. 10.00-13.00 på Puls arena!  Till våren, förhoppningsvis redan till sportlovet v. 8, öppnar Fritidsbanken Landskrona, men innan dess behöver vi fylla butiken. Till oss kan du skänka sport- och fritidsutrustning som du inte längre använder samt sällskapsspel för utomhusaktivitet (kubb, […]