Luleå, Råneå

Klapphällsstigen 170b, 955 91 Råneå

Öppettider:

Onsdag: 18.00 – 21.00.
Fredag och lördag: 18.00 – 20.00.

Kontakt:


Kontaktperson:
Råneå Fritidsgård

Välkommen till Råneås Fritidsbank, här kan du låna utrustning året om.

På Fritidsbanken Råneå kan du låna nedan utrustning:
Vinter: Utrustning för längdskidåkning, slalomutrustning, skridskor,  hjälmar, hockeyklubbor. Innebandyklubbor och en del skor för inomhusaktiviteter.
Sommar: Fotbollar, basketbollar, inlines med skydd och hjälm, fotbollsskor, benskydd, tennisrakettar med bollar.

Fritidsbanken Råneå sköts av Fritidsgårdens personal parallellt med deras ordinarie verksamhet. Ring gärna innan ditt besök för att säkerställa att det finns personal på plats som kan hjälpa dig.

Har du utrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot den på Fritidsgården. Man kan även lämna utrustning till Fritidsbanken på Återvinningen, Kronan, vid anvisad plats.

Huvudman för Fritidsbanken Luleå är Luleå kommun, orgnr: 212000-2742, tel: 0920-453000

Postad 180323 av Frida Pettersson

Luleå Passa på att låna utrustning av Fritidsbanken. Varje Fritidsbank i Luleå har olika sorters utrustning. Vilken utrustning som de har, hittar ni på respektive utlåningsställes egen sida. Glad Påsk!

Postad 180226 av Frida Pettersson

Luleå Aktivt Sportlov – Låna av Luleås Fritidsbanker

Postad 180201 av Henric Byström

Luleå, Nyheter, Sandviken På flera håll i landet har Fritidsbanken tillfälligt flyttat ut sin verksamhet för att komma närmare låntagarna. I Luleå har man, sedan några år tillbaka, funnits i en bod på Södra Hamnplan under sommar och vinter och i Sandviken blev sommaren i Stadsparken en sådan stor succé att man nu har gjort skidspår och isbana på samma plats och kan låna skidor och skridskor alldeles intill.

Postad 170822 av Henric Byström

Luleå, Nyheter I samband med Idrottens dag den 10 september byter Sportoteket i Luleå namn till Fritidsbanken och blir därmed del av Fritidsbankens landsomfattande nätverk.