Hjälp oss att bli ännu bättre!

I dagarna kommer vi skicka ut en enkätundersökning via sms eller mail till alla er som har lånat sport- och fritidsutrustning från oss de senaste halvåret. Enkäten görs i samarbete med projektet Sharing City Umeå, Umeå Kommun, Västerbottens Idrottsförbund och tillsammans med två ekonomistudenter som skriver sin magisteruppsats vid Umeå universitet. Ni svarar på enkäten genom att trycka på länken i sms:et eller mailet och följa instruktionerna. Syftet är att undersöka motivationer till att låna sport- och fritidsutrustning från Fritidsbanken i Umeå, samt utvärdera potentiella effekter av lånet. Som tack för din medverkan har du även möjlighet att tävla om att vinna en entrébiljett till Navet.

Din åsikt är viktig för oss, vi uppskattar din medverkan!

Har du lånat utrustning från oss men inte fått någon inbjudan via sms eller mail, så kan du delta genom att klicka på denna länk

Vi som genomför studien är två ekonomistudenter från Umeå universitet. Syftet med vår studie är att undersöka motivationer till att låna sport- och fritidsutrustning från Fritidsbanken i Umeå, samt utvärdera potentiella effekter av lånet. Vi genomför studien i samarbete med Umeå kommun och projektet Sharing City Umeå. Det är en del av det nationella programmet Sharing Cities Sweden som arbetar för att testa, utveckla och utvärdera delningsekonomins möjligheter för städer.

Studien utgår från låntagarens perspektiv. Om du har lånat flera typer av sport- och fritidsutrustningar vid olika tillfällen, svarar du för din samlade uppfattning om lånen. Detsamma gäller om du lånat till barn eller annan närstående som använt utrustningen. I så fall svarar du för er gemensamma uppfattning. Alla frågor har svarsalternativ där du väljer det mest lämpliga alternativet enligt din egen åsikt.

Vill du ta del av resultatet eller har fler frågor om studien, kontakta Fanny eller Sara på sabr0064@student.umu.se eller fasj0004@student.umu.se